Bernard Vroom Sinds 1897
Matrassen Ondanks dat er bij ons  geen directe winkelverkoop meer is,  bestaat er nog altijd de mogelijkheid om matrassen en bedbodems bij ons te bestellen, belt u ons vrijblijvend als u een kwaliteitsmatras of bodem voor een scherpe prijs zoekt. In de drie noordelijke provincies worden de matrassen gratis door ons bezorgd.

Restanten verkoop

Wij hebben regelmatig diverse restanten en partijaanbiedingen in woninginrichtingsartikelen
Tafelkleden en lopers Sinds 1897 zijn wij specialsit in het leveren van tafelkleden en lopers. In het jaar 2008 zijn  wij gestart met de verkoop van tafelkleden en lopers via onze website.
Wollen dekens Naast dekbedden en dekbedover- trekken kunnen wij u nog altijd eersteklas zuiver wollen dekens leveren, informeert u eens naar de mogelijkheden
Matrassen Ondanks dat er bij ons  geen directe winkelverkoop meer is,  bestaat er nog altijd de mogelijkheid om matrassen bij ons te bestellen, belt u ons vrijblijvend.
Bernard Vroom Sinds 1897
Matrassen Ondanks dat er bij ons  geen directe winkelverkoop meer is,  bestaat er nog altijd de mogelijkheid om matrassen bij ons te bestellen, belt u ons vrijblijvend als u een kwaliteitsmatras voor een scherpe prijs zoekt. In de drie noordelijke provincies worden de matrassen gratis door ons bezorgd.

Restanten 

klik hier voor het bekijken van de huidige voorraad restanten.
Matrassen Sinds 1897 leveren wij matrassen, klik op bovenstaande link
Tafelkleden  klik hier voor het bekijken van onze uitgebreide collectie tafelkleden. Sinds 1897 zijn wij specialist in het leveren van tafelkleden en lopers.
Wollen dekens Bij ons nog altijd leverbaar ! klik op bovenstaande link voor onze collectie